Nieuws   Zoeken 

@strid's Provencaalse honingsaus
Ingredienten: (4 pers.):
3 dl bouillon,
2-3 el honing,
2 el gesnipperde rode ui,
1 el frambozenazijn,
1 el Provencaalse kruiden,
beetje aangelengde maizena
Bereiding:
Doe alle ingredienten in een pannetje en breng het aan de kook. Laat het even inkoken.Voeg de saus toe aan braadboter en aanbaksels van gebakken vlees of vis. Even door laten koken en binden met een beetje maizena. Lekker over een stukje vlees.
Receptnummer: 8596 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Variatie's:
Liefhebbers van gember kunnen gembersiroop en fijngehakte gember gebruiken i.p.v honing en ui. Met toevoeging van een beetje room en verder ingedikt is dit een heerlijke saus bij of over een stuk gebakken of onder de grill gegratineerde kaas, zoals Brie, Camembert of een jonge witschimmmel geitenkaas.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept