Lijnertje's Mexicaanse krabsalade
Ingredienten: (1 pers.):
75gr. krab
1 tomaat
1/2 rode paprika
20gr rijst = 50gr. gaar
2 slabladeren
1 ei
2eetl. slaslank
1theel. mosterd
1 augurk
thijm
peper
zout
Bereiding:
Kook de rijst gaar en droog en laat het afkoelen. Kook het ei hard, laat het afkoelen en pel het. Vermeng de slasaus met de mosterd, wat peper en thijm en zonodig wat zout. Snij de gewassen tomaat in stukjes en de schoongemaakte halve paprika in reepjes. Snij de augurk in plakjes. Verdeel de krab in nette stukjes. Schep alle ingredienten luchtig door de slanksaus. Leg de gewassen slabladeren op een schaaltje, schep de krabsla erop en garneer het met de plakjes hardgekookt ei.
Receptnummer: 8606 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept