Nieuws   Zoeken 

@strid's Biefstuk op kaaspasta
Ingredienten: (4 pers.):
100 g belegen of cheddarkaas,
400 g fusilli(spiraalmacaroni,
4 runderbiefstukjes,
2 el olie,
200 ml slagroom,
1 dl droge witte wijn,
1 teen knoflook,
enkele druppels rode tabasco,
zout en zwarte peper
Bereiding:
Rasp de kaas fijn en kook de pasta in ruim water met zout beetgaar. Biefstukje met de bal van de hand iets pletten. Giet de pasta af en spoel af met koud water en laat goed uitlekken. De kaas met de slagroom en de witte wijn zachtjes aan de kook brengen. Knoflook erboven uitpersen. Saus verwarmen tot de kaas is gesmolten. Biefstukjes in wat olie naar wens gaar bakken Breng de saus pittig op smaak met peper en tabasco. Schep de fuslli door de saus. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en bestrooi ze met wat peper en zout. Schep de pasta op de voorverwarmde borden en leg de plakjes biefstuk er als een waaier bovenop. Geef er een groene of tomatensalade bij.
Receptnummer: 8653 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept