Nieuws   Zoeken 

@strid's tagliatelle met pepersalami
Ingredienten: (2 pers.):
200 gr groene tagliatelle
2 el olie
2 sjalotten in ringentjes
100 gr kastanjechampignons in plakjes gesneden
150 gr pepersalami in luciferdunne reepjes
75 gr roomkaas met kruiden
5 el slagroom
2 el melk
grofgeraspte Parmezaanse kaas
zout
Bereiding:
Kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar. Sjalotjes in 1 el olie 5 minuten zachtjes bakken. Chapignons toevoegen en al omscheppend meebakken. Salamireepjes erbij doen en het geheel 2 minuten bakken. Op laag vuur de roomkaas, slagroom en melk door de groente roeren tot de kaas is gesmolten. Pasta afgieten, koud afspoelen en goed uit laten lekken. Groentemengsel door de tagliatelle scheppen en de kaas erover strooien.
Receptnummer: 8664 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept