Nieuws   Zoeken 

Jutta's slanke visschotel
Ingredienten: (4 pers.):
4 el. olie
1 doos gemengde groenten(diepvries)
1/2 liter water
bouilonblokje voor 3/4 lieter
400 gr. visfilets
1 el.azijn
fijngesneden peterselie
4 el. droge witte wijn
parmezaanse kaas
Bereiding:
Stoof de diepvriesgroente 3 min. in olie schenk er water bij en het verkruimelde bouilonblokje. Breng dit aan de kook. Dep de azijn over de vis, snij deze in stukken, voeg de vis met de wijn bij de groente in de pan. Laat dit 10 min. op een klein vuur stoven. Bren de saus op smaak, strooi er peterselie over, Serveer de kaas er apart bij.
Receptnummer: 8676 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 16 min.
Opmerking:
lekker met stokbrood
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept