Ingredienten: (2 pers.):
bakje koelverse ravioli met kaas/tomaat/basilicumvulling (250 gram, AH)
zout
1/2 eetlepel basilicum (diepvries)
scheutje olie
bakje verse Napolitanasaus (AH)
1/2 blikje ansjovisfilets
1 eetlepel kappertjes
peper
1 eetlepel fijngeknipte peterselie
2 eetlepels geraspte kaas | Bereiding:
Kook de ravioli in 8 minuten gaar in ruim water met zout, basilicum en een scheutje olie. Snij intussen de ansjovisfilets in niet te kleine stukjes. Bak de ansjovis ca. 2 minuten zachtjes in een steelpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter. Voeg de Napolitanasaus en de kappertjes toe en laat dit heet worden, maar niet koken. Breng de saus op smaak met peper. Laat de gare ravioli goed uitlekken, doe het terug in de pan en vermeng het met de saus. Verdeel de pasta met saus over 2 (voorverwarmde) borden. Strooi er de fijngeknipte peterselie en de geraspte kaas over. |