Nieuws   Zoeken 

Ingrid's Tucci's Pasta al Salmone
Ingredienten: (2 pers.):
Pasta, bvk. Tagliatelle Groen, 250 gram
Bechamelsaus Grand Italia, 1 zakje
0,5 l melk
blikje tomatenketchup
Creme fraiche, bekertje
Geraspte kaas naar eigen smaak (zakje)
Cayennepeper, naar smaak
Dille (vers, zakje of diepvries, 2 eetlepels)
Gerookte zalm (100gram)
Bereiding:
Kook de pasta, niet te zacht. Maak in een ruime pan de bechamelsaus klaar zoals op pakje wordt beschreven. Voeg de tomatenketchup, de creme fraiche en de geraspte kaas toe en roer daar de cayennepeper door (hoe meer hoe heter). Knip de takjes dille, of schud de diepvriesdille in de saus. Zet de saus op een laag pitje, snijd de zalm in kleine reepjes. Doe de zalm er pas op het allerlaatste moment door (als de pasta klaar is) anders wordt deze veel te droog.
Giet de pasta af en voeg alles bij elkaar. Meteen opeten, evt. met brood.
Receptnummer: 870 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Ingrid Santucci
Opmerking:
Erg machtig.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept