Nieuws   Zoeken 

@strid's Gevulde Pistolet
Ingredienten: (1 pers.):
1 witte pistolet
125 g kipfilet in reepjes
1 el olie
2 el pindakaas
1 el sambalsaus (flesje van conimex)
3 el gemalen kokos
20 g tauge
koriander
Bereiding:
Bak de kipfilet in de olie gaar en bruin. Roer ondertussen de pindakaas en sambalsaus door elkaar. Strooi de kokos in een diep bord. Wentel de warme kipreepjes eerst door de pindakaassaus, zorg dat er de stukjes goed omhuld zijn met de saus, en dan door de kokos. Beleg de pistolet met de tauge, leg de kipreepjes erop en bestrooi met wat fijngeknipte koriander.
Receptnummer: 8715 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept