Esther's overheerlijke witte chocoladetaart |
Ingredienten: (10 pers.):
pak bastogne koeken
1/2 pakje ongezouten roomboter
500 ml slagroom
350 gr witte chocolade | Bereiding:
- koek in de keukenmachine verkruimelen - boter smelten en door de koek doen - dit in een (ingevette met bakpapier beklede) taartvorm scheppen en plat drukken! - smelt de witte chocolade voorzichtig in een schaal die in een andere kom met warm water staat - klop de room - voeg de gesmolten (en afgekoelde!) chocolade door elkaar, en schep op de bodem - laat alles minimaal 6 uur staan |
Receptnummer: 8727 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 13 min. |
Opmerking: heel makkelijk, en erg lekker. Niet goed voor de lijn, maar iedereen zal je een geweldig compliment geven. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |