Nieuws   Zoeken 

@strid's Pasta met sperzieboontjes en rucola
Ingredienten: (2 pers.):
150-175 g fusili tricolore
zout
150 g dunne sperzieboontjes
100 g chorizo, in dunne plakjes
5 zongdroogde tomaatjes op olie, in stukjes gesneden
2 el van de tomatenolie
150 g romatomaten
75 g rucola
100 g Parranokaas, grofgeraspt
2 el pijnboompitten
4 el fijngesneden basilicum
ingevette ovenschaal
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de pasta in ruim water met zout gaar. Voeg de laatste 5 minuten van de kooktjd de boontjes toe. Giet de pasta en de boontjes af en schep de chorizo, gedroogde tomaat, olie van de tomaat, verse tomaat en rucola erdoor. Schep het geheel in de ovenschaal en verdeel de kaas en de pijnboompitten erover. Laat het geheel in de oven ± 10 minuten goed warm worden en de kaas smelten. Garneer met de basilicum.
Receptnummer: 8765 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept