Nieuws   Zoeken 

Elvhenk's Spätzle met kaasroomsaus
Ingredienten: (2 pers.):
Spätzle (of andere noedels of pasta)
150 gram kaas
1 dl. droge witte wijn
3 dl kruidenbouillon
1 ui
peper/zout
knoflook
maizena
room
Bereiding:
Kook de Spätzle (een typisch (zuid)duitse eiernoedelsoort), maar willekeurig welke andere pasta of noedels zijn ook lekker. Fruit het uitje, blus af met de wijn, laat even sudderen. Voeg de bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Bind de saus met maizena (je kan natuurlijk ook een roux maken maar daar ben ik meestal te lui voor). Laat dan de kaas smelten in de saus. Breng op smaak met peper & zout en knoflook optioneel. Roer er op het laatst de room door. Garneren met peterselie/bieslook o.i.d.
Receptnummer: 8782 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept