Nieuws   Zoeken 

Ri@'s Indische omelet voor op brood
Ingredienten: (4 pers.):
4 eieren
4 lepels melk
peper, zout
1 uitje
1 teen knoflook
1/2 theelepeltje sambal oelek
1 1/2 eetlepel boter
Bereiding:
hak de ui met de teen knoflook zeer fijn. voeg de sambal toe en laat deze met de boter zachtjes smoren. bak van de eieren met peper, zout en de melk een omelet. strijk, wanneer de omelet gestold is, het kruidenmengsel erover uit. sla de omelet dicht of rol op. leg op een verwarmde schotel en snij aan tafel in 4 delen.
Receptnummer: 8793 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
de Indische omelet die op de site staat is als hoofdgerecht bedoeld, terwijl deze op brood gegeten wordt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept