Nieuws   Zoeken 

@strid's Noedels in kokoscurry
Ingredienten: (4 pers.):
300 g brede einoedels
2 el olie
300 g varkesnfilet in reepjes
1/2-1 rode peper, fijngesneden
1-2 tenen knoflook, fijngesneden
300 g kastanjechampignons, in grove stukken
2 bospenen in plakjes
4 lente-uitjes in plakjes
1-2 el milde indiase kerriepasta(patak's)
3 dl kokosmelk
2 el ketjap manis
zout
Bereiding:
Kook de noedels gaar, spoel ze af onder koud water en laat ze uitlekken. Verhit de olie in de wok en bak de vleesreepjes 5 minuten. Bak de peper en knoflook op het laatste moment even mee. Schep het vlees uit de pan en bak in het overgebleven vet de champignons lichtbruin, voeg de wortel en lente-ui toe en bak 2 minuten op hoog vuur. Voeg de kerriepasta toe en bak even mee. Voeg het vleesmengsel toe en schenk de kokosmelk erbij. Laat het geheel 5 minuten sudderen. Breng het op smaak met ketjap en zout en schep de noedels erdoor. Warm het geheel goed door en serveer meteen.
Receptnummer: 8833 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept