Nieuws   Zoeken 

Miranda's raapsteeltjes met kokos
Ingredienten: (4 pers.):
raapstelen 2 bosje
(basmati)rijst 2 kopjes
handpeer, banaan of perzik 1 stuk
olie 3 eetlepels
uisnippers 100 gram
kerrie 1 theelepel
ongezouten cashewnoten 50 gram
geraspte kokos 50 graml
(verse) kokosmelk 150 ml
Bereiding:
Kook de rijst met een beetje zout gaar. Snipper de ui en fruit hem in een scheut olie. Schil het fruit en snij het in kleine stukjes. Voeg fruit, kerrie en noten aan de gefruite ui toe. Bak even mee. Voeg de kokosmelk toe en kook het vocht een beetje in. Snij de raapstelen in grove stukken en voeg ze aan het kokosmengsel toe. Laat ze even meestoven en breng de kerriekokos vervolgens op smaak met peper en zout. Serveer met de rijst. Strooi er wat geraspte kokos over.
Receptnummer: 8845 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Verrassend recept met raapsteeltjes/keeltjes, evt. http://come.to/raapstelen voor meer recepten en teelt- en produktinformatie
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept