Nieuws   Zoeken 

Sonja's vrolijk paas-gehakt voor op brood
Ingredienten: (8 pers.):
400 gr rundergehakt
Peper en zout
paprikapoeder
paneermeel
1 ei
Bereiding:
Kook het ei 7 minuten. Moet hard zijn en pel hem. Meng gehakt met kruiden en wat paneermeel tot een stevige massa. breng het gehakt om het ei in de vorm van een broodje. Bak de gehaktbol in een braadpan in wat boter om en om aan. Voeg scheutje water toe en laat 5 min. op twee zijden gaar sudderen. Goed af laten koelen in de koelkast, in plakken snijden en op een blaadje sla op een bordje leggen.
Receptnummer: 8865 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Dit staat bij ons traditioneel op tafel bij het paasontbijt en is heerlijk op brood (je kan het ook zeer makkelijk invriezen). Het is erg lekker en staat vrolijk. Beetje currysaus erop en smullen maar.
Let wel op dat je hiervoor beter geen tartaar kan nemen. Dit gaat uit elkaar vallen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept