Miriam's zomerse pasta met kip
Ingredienten: (4 pers.):
Penne Regate
circa 300 gram kipfilet
bekertje creme fraiche
1 appel
100 gram knolselderij in julienne
3 stelen bleekselderij
handje pecan noten
Bereiding:
Kook de Penne zoals aangegeven staat.
Snijd ondertussen de kipfilet in kleine stukjes en kruid deze met peper/zout en kipkruiden.
Bak de kip in boter tot dat deze goudbruin en gaar is. Penne afgieten en naspoelen met koud water. (laat de penne verder koud worden) Knol selderij in julienne en de bleekselderij (in dunne plakjes) toevoegen aan de kip.
Geheel omscheppen en even goed warm laten worden. De appel (met schil) in vieren snijden en in dunne plakjes toevoegen. Kies een zoete/rode appel, de schil geeft een extra kleur accent aan het gerecht. Creme fraiche toevoegen, Pecan noten halveren en toevoegen. Hou er een paar achter om te garneren. Saus omscheppen.
Koude Penne op een bord doen, saus erover, klaar!
Receptnummer: 888 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Miriam
Opmerking:
Heb je gasten kun je alles van te voren klaarmaken, saus even in de magnetron en met 3 minuten klaar.
HGrecht kan ook koud gegeten worden
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept