Nieuws   Zoeken 

Vera's pistache-ijs met vurig fruit
Ingredienten: (4 pers.):
2 bl gemengde bosvruchten
2 el Creme de Cassis (slijter)
2 el kersen puddingsaus (Tova)
2 tl citroensap
½ liter pistache-roomijs
Bereiding:
De blikjes bosvruchten afgieten. In een glazen schaal scheppen. Toevoegen: Creme de Cassis, puddingsaus en citroensap. Voorzichtig door elkaar roeren. Pistache-ijs in bolletjes over schaaltjes verdelen. In een steelpannetje op het vuur of in de magnetron (2 min./vol vermogen) de saus warm laten worden. Over het ijs verdelen.
Receptnummer: 8914 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Heel gemakkelijk en heerlijk!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept