Nieuws   Zoeken 

Nancy's zalm in de microgolf
Ingredienten: (4 pers.):
4 zalmfilet 125 gr per persoon
2 prei
4 verse tomaten of 2 dozen gepeelde tomaten
2 wortelen
1 stukje selder
1 grootte ajuin
1 doosje room light
peper zout

Bereiding:
De groente wassen en fijn snijden,ajuin mag iets groever gesneden worden. De zalm droogdeppen en kruiden in een schaal naast elkaar leggen,de groenten eroverheen leggen,de tomaten erboven opleggen en dan de room erovergieten,deksel er op en ongeveer 8 min op volle toeren laten klaarmaken,hangt af van de kracht van de microgolf. serveren met aardappelpuree of met pasta
Receptnummer: 8917 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
kan ook met kabeljauwfilet indien u vis uit de diepvries komt enkele minuten langer in de microgolf laten gaar worden.gauw klaar en heerlijk van smaak
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept