Nieuws   Zoeken 

Sandra's ansjovisspread
Ingredienten: (2 pers.):
-- Let op: ansjovisfilets moeten ontzout worden, dit kost een paar uur --
6 ansovisfilets
melk
2 hardgekookte eieren
150 gram kwark
1 theelepel mosterd
1 eetlepel olie
peper
garnering (evt): gevulde olijven

Bereiding:
Zet de ansjovisfilets om ze te ontzouten een paar uur in de melk. Dep ze droog met keukenpapier en snijd ze in stukjes. Snijd de hardgekookte eieren fijn en roer de ansjovis en de eieren met de overige ingredienten door elkaar. Garneer de spread met de in plakjes gesneden olijven.
Receptnummer: 8929 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Op Lijnertje’s verzoek: een lekker en licht hapje voor bij de borrel. Besmeer toastjes, crackers, sneetjes stokbrood of roggebrood met dit kwarkmengsel. Dit recept komt uit ‘Neem nou kwark’ van het Nederlands Zuivelbureau (oorspronkelijke druk 1987).
Enne … ook heerlijk als je niet lijnt, maar een keer wat anders op tafel wilt zetten!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept