Esther's courgette soep |
Ingredienten: (2 pers.):
2 courgettes
1 ui
bouillonblok (rundvlees)
zwarte peper
eventueel room | Bereiding:
snipper de ui en snij de courgettes in kleine stukjes, verwarm olijfolie en bak ui en courgettes 5 minuten aan,
kook intussen water en doe dat bij de groenten en voeg een bouillonblok toe.
Pureer dit geheel en klaar.
Voor het opdienen peper erover (en wat room erdoor) Je kunt er nog wat bieslook overheen knippen. |
Receptnummer: 896 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Esther |
Opmerking: Je kunt de soep zo dik maken als je zelf wilt, door meer of minder water toe te voegen. Een gevulde ciabatta erbij en je hebt een voedzame maaltijd. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |