Arry's Mexicaanse kip in chocoladesaus |
Ingredienten: (2 pers.):
2 kippebouten in 2 stukken
1 ui
1 teentje knoflook
1 spaanse peper
1 rode paprika
1 tomaat
1 tl kaneel
1/2 tl korianderpoeder (ketoembar)
2 tl cacao
2 tl sesamzaad
2 tl chilipoeder
1 maggiblokje of 1/2 bouillontablet
zout/peper | Bereiding:
Kip aanbraden in olijfolie. Alle groenten en kruiden toevoegen en aanvullen met heet water tot het half onder staat. In ca. 35 min. gaar laten stoven. Check of de kip gaar is. Serveren met rijst en mais. |
Receptnummer: 897 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Arry de Kruyk |
Opmerking: Dit is een heel nieuwe kennismaking met cacao! De naam is een beetje een grapje van ons want bij chocoladesaus denk je natuurlijk aan iets zoets. Het is erg lekker en zeker het proberen waard! Je kunt ook nog andere groenten toevoegen natuurlijk. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |