Bert's bloemkool met verse pommo-saus
Ingredienten: (4 pers.):
bloemkool, kleine stevige
verse ontvelde pommodori tomaten
ui, stevig
"italiaanse kruiden", vers geknipt
olijfolie
Bereiding:
Terwijl de heel gelaten bloemkool wordt gekookt, in een koeke(n)pan met wat olijfolie de in dunne ringen gesneden ui glaceren, daarna de gesneden ontvelde verse tomaten meeverwarmen. Aankruiden met wat Italiaanse groene, versgeknipte kruiden. De saus rondom de heel gelaten en niet doorgekookte kleine bloemkool draperen en hup aan tafel!
Receptnummer: 899 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: bert
Opmerking:
Regelmatig "moet" ik nog van die kleffe witte saus over bleke bloemkool eten, met nootmuskaat! WEG DAARMEE! Deze is frisser en misschien ook wel calorie-armer als je niet teveel olie neemt! ...en kleurt ook leuker! Kan denk ik ook wel met Broccoli...
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept