Nieuws   Zoeken 

Karen's mango/portsaus
Ingredienten: (4 pers.):
2 mango's
1 dl port
2 dl rode wijn
1 eetl Dyon mosterd
( Grey Poupon )
1 eetl gembersiroop
100 gr roomboter
peper en zout
Bereiding:
Snijd van de mango's 6 mooie reepjes en haal de rest van het vruchtvlees van depit en pureer dit Doe in een pannetje de mango=puree,port,rode wijn,mosterd en de gembersiroop, samen metpeper en zout. Breng het geheel an de kook en laat het geheel +/- 10 minuten indikken tot een stroperige saus. Pan van het vuur halen en er de in klein gesneden, boterin kleine hoeveelheden tegelijk doorheen roeren tot alle boter is opgenomen.
Receptnummer: 8992 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Lekker bij alle soorten rood vlees zoals entrecote,rosbief en biefstuk. De 6 mooie reepjes dienen als garnering bij het vlees. Lekker met gebakken aardappeltjes en een salade
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept