Nieuws   Zoeken 

Sandra's Cambozola Crostini met tomaat
Ingredienten: (4 pers.):
80 g Cambozola (Duitse kaas)
3 Tomaten
6 Basilicumblaadjes
1 eetlepel Balsamico-azijn
1 theelepel suiker
2 eetlepels olijfolie
1/2 sjalot
zout
peper
stokbrood
3 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
Bereiding:
Ontvel de tomaten en halveer ze. Verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de Cambozola in stukjes. Was het basilicum, dep het droog en hak het fijn. Klop een dressing van azijn, suiker en olijfolie. Hak het sjalotje zeer fijn. Voeg het basilicum en de sjalot toe. Breng op smaak met zout en peper. Meng tomaat en kaas door de dressing. Snijd het stokbrood in sneetjes. Verhit de olijfolie in de koekenpan. Pel de knoflook en halveer ze. Bak de knoflook ca. 2 minuten mee en haal het eruit. Bak het stokbrood op een matig vuur aan beide kanten in ca. 3 minuten goudbruin. Haal de sneetjes stokbrood uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier. Beleg de stokbroodjes met het Cambozola-mengsel.
Receptnummer: 9018 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept