Nieuws   Zoeken 

Tine's zeewolfspies met Spaanse chorizo
Ingredienten: (4 pers.):
600gr. zeewolffilet,
ongeveer 120gr. chorizo(verkrijgbaar bij A.H.voorverpakte vleeswaren),
1 eetlepel gedroogde salie,
flinke scheut olijfolie,
zout naar smaak.
Bereiding:
vis in 32 blokjes snijden, in platte schaal een bodempje olie en de salie goed vermengen,dan de visblokjes erbij.Goed en voorzichtig om en om scheppen,zodat de olie en salie goed over de vis verdeeld is eventjes laten intrekken afgedekt in de koelkast ondertussen nog eens omscheppen. Op satehpennen de visblokjes om en om met de chorizoplakjes( dubbel )steken zodat je 8 stokjes hebt.Op de hete bbq of hete grillpan of onder de grill van de oven(wel een lekbak onder zetten) in 10 minuutjes ondertussen draaien een bruin korstje geven. Wij hebben het gegeten met een heerlijke ijsbergsalade en gebakken aardappeltjes. Ook lekker met een pittige rijstsalade,maar ik kon niet zo gauw een lekker recept vinden.
Receptnummer: 9037 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept