Ingredienten: (2 pers.):
1 venkelknolletje,
250 gr.tomaten,
2 eetl.olijfolie,
1/8l.slagroom,
250gr.diepvriesgarnalen,Gekookt.
200gr.spaghetti,
1 visboulliontablet,
1 kleine ui,
1 teentje knoflook,
gedroogde baslicum naar smaak,liever verse basilicumblaadjes(maar kon het niet krijgen)
zout en peper naar smaak. | Bereiding:
Zet een pan water met een visbouilliontablet op en kook de spaghetti in 8รก9 min.gaar. Ondertussen in hapjespan de olie verhitten ,de ui en knoflook heel fijn gesneden hierin fruiten,de garnalen in bevroren toestand mee bakken ,dan de geraspte venkel en de in blokjes gesneden tomaat toevoegen even meebakken,voeg de slagroom toe en voeg op smaak de peper en zout e.v.t.met herbamare van vogel.Goed door en door warm laten worden.Spaghetti in vergiet storten even onder de kraan afspoelen in verwarmde schaal doen en appart de saus erbij serveren. |