Nieuws   Zoeken 

Evelyn's roti met makreel
Ingredienten: (2 pers.):
Een pak "roti" (wereldgerechten) van Knorr.
300 gram gestoomde makreel.
Klein blikje sperziebonen.
Krieltjes (400 gram).
Bereiding:
Maak de marinade klaar met 3 eetlepels water en leg de in stukken gesneden makreelfilet er 5 minuten in. Maak de rotisaus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als de saus kookt doe je de krieltjes, makreel en sperziebonen erbij en laat het 5 minuten koken. Leg de roti's op aluminiumfolie en vul ze met de saus. Dan nog 35 minuten in de oven op 220 graden. Het kan nog sneller als je de roti's in de magnetron opwarmd en ze daarna vult met de saus. Eet smakelijk!
Receptnummer: 9113 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 50 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept