Nieuws   Zoeken 

Corry's varkensvlees in pindasaus
Ingredienten: (4 pers.):
1 grote ui
500 gram magere hamlapjes
50 gram boter of margarine
1 theelepel koriander
1 theelepel gemberpoeder
2 theelepels sambal manis
2 teentjes knoflook
2 eetlepels tomatenketchup
2 theelepels ketjap
1 potje gado-gado (125 gram)
2 eetlepels koffiemelk
Bereiding:
in braadpan boter smelten, erdoor roeren: koriander, gemberpoeder en sambal, knoflook erboven uitpersen, ui en vlees in ongeveer 5 minuten bruinbakken toevoegen: tomatenketchup, ketjap, gado-gado, koffiemelk en 5 eetlepels water met deksel op de pan in ongeveer 30 minuten gaarstoven. lekker met sperciebonen en rijst
Receptnummer: 9142 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Dit maak ik al jaren, en nog steeds met succes
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept