Nieuws   Zoeken 

Aly's roergebakken bloemkool met kaassaus
Ingredienten: (4 pers.):
1 bloemkool
2 sjalotjes
1 eetlepel olie
1 doosje kaassausb.v.maggi
1 zakje geraspte kaas
beetje selderij
Bereiding:
Maak de bloemkool schoon, en maak er niet al te kleine roosjes van.Maak de sjalotjes schoon en snipper die fijn. Kook de bloemkoolroosjes plm.10 in kokend water.Afgieten en goed uit laten lekken.Fruit het sjalotje glazig in hete olie,voeg de bloemkool toe en roerbak 5 minuten.Bereid de kaassaus zo als staat aangegeven,en los de geraspte kaas erin op.dan de saus door de bloemkool scheppen. Eet smakelijk.
Receptnummer: 9153 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Dit recept heb ik lang geleden eens gekregen, zo lusten de kinderen hier wel bloemkool. Groetjes
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept