Nieuws   Zoeken 

Ine's chinese kool met schwarzwalder schinken
Ingredienten: (2 pers.):
750 gr gesneden chinese kool
150 gr.Schwarzwalder schinken (vleeswaar)
iets boullion.
Bereiding:
Snij de schinken in reepjes. Vet een wok in met olie. Bak de schinken aan. Niet op te hoog vuur). Voeg de kool toe, en een beetje boullion. Doe een deksel op de pan en laat op een laag vuur 5 min. stoven. Doe het deksel eraf zodat de boullion inkookt(nog 5 min) Het ligd er een beetje aan hoe gaar je het wilt. Voorzichtig met kruiden schinken smaak nogal sterk. Lekker met rosti uit de oven.
Receptnummer: 9191 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Kan met alle zachte kolen: chinese spits en savooie kool.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept