Nieuws   Zoeken 

Annette's vis/aardappel salade
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr vis, ( gelijk welke soort)
1 kg aardappelen.
4 stronkjes witloof.
1 bokaal klein zilveruitjes.
Mayonaise,
Zout en peper,
Peterselie.
Bereiding:
aardappelen schillen en in kleine dobbelsteentjes snijden, en koken. Vis koken en ook in kleine stukjes doen. Alles goed laten afkoelen. Witloof heel fijn snijden, vis en aardappelen alles mengen in grote kom. Kruiden met peper en zout, en mayonaise ondervoegen. Garnieren met peterselie.
Receptnummer: 9197 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Dit is een heel friszomer gerecht.Kan goed op voorhand bereid worden.
Je kan ook je eigen fantasie laten werken betreft de groeten, bv tomaten er bij .
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept