Nieuws   Zoeken 

Lenie's romige zalm-omelet-rolletjes
Ingredienten: (2 pers.):
2 eieren
scheutje melk
1 ons gerookte zalm in dunne plakken
pakje mon chou van 100 gr
peper en zout
aluminiumfolie
Bereiding:
kluts de eieren met een scheutje melk en voeg peper en zout naar smaak toe.bak hiervan in een koekenpan een dunne omelet[aan twee kanten] en laat deze afkoelen.de afkoelde omelet besmeren met de mon chou en beleggen met de plakken gerookte zalm.daarna oprollen als een pannekoek. de opgerolde omelet in aluminiumfolie pakken en een paar uur in de koelkast leggen om op te laten stijven[de omelet kan zonder problemen al een dag van tevoren worden gemaakt] neem de opgerolde omelet in de koelbox mee naar de picknickplek terplaatse de omelet uit de folie halen en er anderhalve centimeter dikke plakjes van snijden
Receptnummer: 9198 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
dit recept komt uit[thuis woon enlifestyle magezine]
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept