Karin's bieslookbammetje
Ingredienten: (2 pers.):
witte boterhammen, ontdaan van de korstjes
bieslookroomkaas (AH)
pijnboompitten
rucolacress
Bereiding:
Ontdoe de boterhammen van hun korst. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en knip de rucolacress.
Besmeer de boterhammen ruim met de bieslookroomkaas. Bestrooi dit met de geroosterde pijnboompitten en rucolacress. Leg er een boterham op, snij diagonaal door midden en zet eventueel vast met een cocktailprikker.
Receptnummer: 921 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Karin
Opmerking:
Lekker bij een lunchbuffet, high tea of picknic, of natuurlijk gewoon uit het vuistje!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept