Nieuws   Zoeken 

Wilhelmien's groote OspelPeelse Goulashsoep
Ingredienten: (8 pers.):
1 Pot Runderboullion (maggie)
Peper-zout
4 uien (in ringen gesneden)
soepgroente Vers gesneden eventueel met tuinkruiden
2 eetlepels Braadjus od Jus Pikant (maggie)
1 teentje knoflook
2 Paplepels Parikapoeder
1 blik tomatenouree
1 Theelepel Kummel (Karwijzaad) Silvio
1 pakje Hongaarse Goulashsoep (Honig)
1 Groene Paprika
1 Rode Paprika
Bereiding:
Doe de rundvleesboullion in een pan > Voeg water toe volgens de gebruiksaanwijzng op de pot en breng het aan de kook. Voeg de soepgroente, uienringen, geperste knoflook, gesneden rode en groene paprika, kummel, paprikapoeder,tomatenpuree, en braadjus toe. Breng het geheel aan de kook. Maak het pakje Hongaarse Goulshsoep met 1/2 l. koud water aan en voeg he al roerend toe. Laat de soep op een laag vuur 5 minuten zachtjes koken.
Receptnummer: 9213 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Variatie tip: 4 ons rundsoepvlees of Shoarmavlees > (Bereidingstijd 1 uur)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept