Nieuws   Zoeken 

Bianca's broccolitaart
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. broccoli
1 grote boursin
1 grote creme fraiche of koksroom
3 eieren
5 plakken bladerdeeg
paneermeel
Bereiding:
Snij de broccoli in kleine roosjes en kook deze (een paar minuten) met wat zout. Giet de broccoli af en laat uitlekken in een vergiet. Ondertussen bedek je de taartvorm of ovenschaal met de bladerdeegplakken en bestrooi je deze met wat paneermeel. Mix de creme fraiche met de eieren tot een vloeibare massa en voeg daarna de boursin toe en mix dit nog even mee. Leg de broccoliroosjes op de paneermeel en giet het mengsel hieroverheen. Op 200oC in de oven. Ongeveer 30 minuten. Als de bladerdeeg een bruin randje krijgt en de broccoli verkleurt dan is het goed. Je kunt eventueel gebakken spekjes toevoegen.
Receptnummer: 9261 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Lekker met sla!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept