Nieuws   Zoeken 

Jeroen's hartige aspergetaart met bacon en broccoli
Ingredienten: (3 pers.):
7 lapjes bladerdeeg
1/2 eetlepel boter
500 gram aspergers
300 gram broccoli
150 gram bacon
100 gram geraspte kaas
3 eieren
2 dl kookroom
peper en zout
1/2 theelepel kerriepoeder
Bereiding:
Asperges in stukken snijden van 5 cm ( van te voren goed schillen). In 8 minuten beetgaar koken. Ovenschaal insmeren met boter en bekleden met plakjes bladerdeeg. Asperges en broccoli ( in roosjes verdeeld) in de ovenschaal doen. Plakjes bacon eroverheen doen. Kaas erover strooien. In een kom de eieren loskloppen met kookroom, peper, zout en kerriepoeder en giet het mengsel over de vulling. Taart in 35 tot 40 minuten gaar bakken op 200 graad celsius. Vervolgens serveren met een tomatensalade. Succes en eet smakelijk
Receptnummer: 9306 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept