Nieuws   Zoeken 

Joni's kaaspasteitjes
Ingredienten: (4 pers.):
1 pakje bladerdeeg
boter
400 gr fetakaas
2 eieren
zout en peper
Bereiding:
Rasp de feta en voeg er een beetje zout en peper aan toe (wanneer je zoute feta gebruikt, laat dan zout achterwege). Voeg hier een losgeklopt ei aan toe. Zorg dat de plakjes bladerdeeg de afmeting hebben van 10x10 cm en schep hier een eetlepel geraspte op. Vouw het bladerdeeg dubbel (bijv. in een driehoek) en smeer de bovenkant in met een laagje eigeel. Leg de driehoekjes op een bakplaat en ze in een voorverwarmde oven (180 graden) en laat ze gedurende 25 minuten bakken (tot ze licht bruin).
Receptnummer: 9312 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 35 min.
Opmerking:
Deze pasteitjes kunnen zowel koud als warm gegeten worden. Heerlijk bij een Griekse salade of een andere Grieks gerecht. Het recept heb ik ooit ergens vandaan gehaald en kwam het weer tegen tijdens het ruimen. Kali Orexi!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept