Nieuws   Zoeken 

Ita's rode uiensoep
Ingredienten: (4 pers.):
70 gram tomatenpuree
500 gram rode uien
1 flesje kersenbier 30 cl
1 teentje knoflook
1 potje rundvlees bouillon ( voor 1,5 liter )
1 theelepeltje thijm
1 laurierblaadje
Bereiding:
snij de uien in stukjes en fruit ze dan samen met knoflook aan. fruit de tomatenpuree aan en doe het kersenbier erbij. voeg water en de rundvlees bouillon toe tot 1.5 liter vloeistof. voeg 1 theelepel thijm en 1 blaadje laurier toe dit alles aan de kook brengen en 15 minuten zachtjes laten koken. het laurierblaadje eruit halen en het ui/knoflook mengsel toevoegen en dit nog 5 minuten zachtjes door laten koken.
Receptnummer: 9319 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 13 min.
Opmerking:
heerlijke soep als voorgerecht of zomaar tussendoor
eet smakelijk
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept