Nieuws   Zoeken 

Jannie's chinese haaievinnensoep
Ingredienten: (4 pers.):
1 pakje chinese rijstvermicelli
2 teentjes knoflook
1 el.olieoep
125 gr achterham (gesneden)
1-2 el fijngesneden bieslook
2 el maizena
2 eiwitten
1 fl maggi bassis kippesoep
Bereiding:
laat de vermicelli weken.knip de slierten met de keukenschaar de slierten in stukjes pel de knoflook.verhit de olie in een soeppan pers de knoflook erboven uit en fruitze zacht, schenk 1.5 l water en de maggi basis erbij en laat 5 min zachtjes koken.snijd de ham voeg de ham en vermicelli aan de soep toe roer de maizena los met1.5 l water en roer het papje door de soep,al zachtjes kokend,licht binden klop de eiwitten los,voeg ze aan de soep toe en roer te gelijk krachtig met een vork zodat er witte sliertjes onstaan,,,strooi voor het opdienen wat bieslook over de soep roer voor een echte chinees smaakje een paar druppels sesamolie en 2 tl sojasaus door de soep
Receptnummer: 9360 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
lekker gejat uit een tijdschrijft maar lekkker !!!!!!!!!!!!!!!!! proberen waard
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept