Mayken's gebakken aardappelen met ei en walnoten
Ingredienten: (2 pers.):
500 gr. geschilde aardappelen
50 gr. boter
50 gr. gepelde walnoten
2 eieren
4 el koffieroom
zout
cayennepeper
2 takjes peterselie
Bereiding:
Aardappelen wassen en in dunne plakjes snijden. Droogdeppen. In grote koekepan boter verhitten. Aardappel in 10 min. rondom bruin bakken, af en toe omscheppen. Intussen walnoten grofhakken. In kom doen: eieren, koffieroom, zout en snufje cayennepeper. Peterselie erboven fijnknippen. Door elkaar kloppen. Walnoten door aardappel scheppen. Eimengsel erover schenken. Met deksel op pan op laag vuur in nog 8 min. gaar laten worden. Lekker met een frisse salade!
Receptnummer: 939 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Mayken Ongersma
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept