Nieuws   Zoeken 

Mirjam's frittata met tonijn en courgette
Ingredienten: (4 pers.):
250 gr. spaghetti
1 blikje tonijn
2 lente uitjes
50gr. zwarte olijven
3 eieren
zout peper
halve courgette in blokjes
bakboter
Bereiding:
kook de spagetti en giet met koud water af. laat de tonijn uitlekken. snijd de lenteuitjes fijn, olijven in ringetjes en courgette in blokjes. klop in een kom de eieren los, meng de lente uitjes, olijven en spaghetti erdoor. op smaak brengen met zout en peper. verhit boter en bak de frittata tot hij middenbruin ziet. omkeren door frittata op een deksel te leggen en weer terug in de pan (net als een pannekoek) snijd de frittata in punten en serveer met griekse salade.
Receptnummer: 9412 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept