Nieuws   Zoeken 

Concetta's gnocchi de patate
Ingredienten: (4 pers.):
500 gram rundergehakt
olijfolie
1 dikke ui
2 teentjes knoflook
2 chilipepers
2 doosjes gepureerde tomaten
1 blikje tomatenpuree
250 dl rode wijn
doosje slagroom
parmezaanse kaas
peper en zout
oregano
500 gram Gnocchi
Bereiding:
Ui klein snijden en in olijfolie fruiten. Dan gehalveerde knoflook en chilipepers erbij voegen. Dit even laten bakken en dan gehakt erbij. Het gehakt rul bakken en dan knoflook en chilipepers uit de pan nemen. Voeg de wijn toe en laat alles zo'n 10 minuten inkoken. Dan de passata, de tomatenpuree en de kruiden erbij voegen. Dit alles met deksel 60 minuten laten sudderen op een laag vuurtje. Op het laatst de slagroom erdoor roeren. Ondertussen de gnocchi koken in een pan met ruim kokend water. Zodra de gnocchi's boven komen drijven zijn de klaar voor gebruik. Giet de gnocchi's af en serveer ze met de saus. Op het laatst wat parmezaanse kaas erover en smullen maar.
Receptnummer: 9442 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 90 min.
Opmerking:
de gnocchi's kun je voorverpakt kopen bij Albert Heyn. Dit is een machtig gerecht
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept