Ellen's gevulde champignons met blauwe kaas
Ingredienten: (4 pers.):
8 champignons
zout en peper
boter
100 gram blauwe kaas
2 el creme fraiche
brood
Bereiding:
Maakt de champignons schoon en draai de stelen eruit. Bestrooi de binnenkant met wat zout en peper en leg er een klontje boter in. Verhit wat boter of olie in een koekepan en bak ze in 5 minuten.
Verkruimel de blauwe kaas en roer er twee el creme fraiche door. Verdeel dit mengsel over de champignons. Schuif ze in de oven. Ze zijn klaar als de kaas net gesmolten is (ongeveer 5 minuten). Serveren met geroosterd brood.
Receptnummer: 947 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: ellen
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept