Nieuws   Zoeken 

Hanneke's zalm op de barbecue (van Mijntje).
Ingredienten: (2 pers.):
2 zalmfilets
2 volle eetlepels pesto
olijfolie
limoensap
een paar plakjes komkommer
allumimiumfolie
Bereiding:
Smeer twee stukken allumimiumfolie in met olijfolie. Leg er 6 plakjes komkommer op, leg op de komkommer de zalmfilets. Vermeng de pesto met 2 lepels limoensap en smeer dit op de filets. Vouw de pakketjes dicht en leg ze met de naad naar boven op de barbecue, ongeveer 5 minuten.
Receptnummer: 9506 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Er bestaat ook olijfolie met limoen, van AH. Het kan ook in de oven, voorverwarmd op 200 graden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept