Nieuws   Zoeken 

Stefanie's buideltjes gevuld met ei, gehakt, soek en parmezaanse kaas
Ingredienten: (4 pers.):
8 dunne lichtgebakken pannenkoekjes(flensjes)
3 eieren
300g. rundergehakt
100g. uitgebakken spekreepjes
100g. geraspte parmezaanse kaas
4el eiersaus
snufje cayennepeper
2el peterselieblaadjes
Bereiding:
bak een omelet van de 3 eieren en snijd de omlet daarna in reepjes. Maak van het gehakt kleine balletje en bak deze in wat boter mooi bruin. leg de koude flensjes op het werkvlak en bestrijk ze met wat zachte boter en bestrooi ze met wat peterselieblaadjes. LEg nu in het midden een paar gehaktballetjes, de uitgebakken spekreepjes en de reepjes omelet. Giet hierop een lepel van de eiersaus met een snufje cayenenpeper en vouw de pannekoekjes tot een buideltje bind ze dicht met een stuk touw of als u het heeft een lintje van even gekookte prei. Zet de buideltjes op vetvrij papier op een ovenschaal bestrooi ze met parmezaanse kaas en bak de buideltjes in ca. 5 min goudbruin en warm in voor verwarmde oven op 180 plaats ze per twee op voorverwarmde borden en serveer met een klein bergje rauwkostsalade
Receptnummer: 9527 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
tip: u kunt dit gerecht ook als hapje bij de borrel of als onderdeel van buffet gebruiken
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept