Nieuws   Zoeken 

Jannie's bloemkoolsalade
Ingredienten: (4 pers.):
1 citroen,schoongeboend
1 bloemkool,in kleine roosjes
zout
6 eetl. snacksaus mayo(calve)
2 eetl.(grove)mosterd
peper
2 zoetzure augurken
grof gehakt
3 eetl.fijngehakte peterselie
Bereiding:
Raspt de gele schil van de citroen dun af en pers het sap uit de citroen..Kook de bloemkool in ruim water met het citroen- sap en zout naar smaak in ca 5 min,beetgaar Giet de bloemkool af en spoel hem onder koud stromend water.Klop de snacksaus met de citroenrasp,de mosterd,2 eetl.van de van de peterselie en peper en zout naar smaak in een slakom door elkaar.Schep de bloemkool er voor- zichtig door en laat hem 15 min.opsmaak komen Garneer de salade met de augurk en de rest van de peterselie
Receptnummer: 9535 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Lekker met gebakken aardappels en een gegrilde kipfilet
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept