Nieuws   Zoeken 

Tine's mosselen met bleekselderij en witte wijn
Ingredienten: (2 pers.):
2 kilo mosselen(in schelp),
3 stengels bleekselderij,
1 ui,
1/2rode paprika,
1/2bosje peterselie.
1 wijnglas witte droge wijn
1 thl.gedroogde dille
Bereiding:
Spoel de mosselen op een vergiet en leg ze in een grote pan(soeppan)Snijd de bleekselderij de ui en paprika in kleine stukjes leg dat bovenop de mosselen met de fijn geknipte peterselie en dille. Zet ze op een hoge warmtebron,als het kookt goed omschudden als de schelpen open staan,zijn ze al goed.Niet te lang laten koken.Op het laatst de wijn erbij doen .Zet de pan op tafel met een knoflooksaus met stokbrood en eet smakelijk!!!!
Receptnummer: 9553 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Ik heb weer wat geleerd over het klaar maken van de mosselen.Doe vooral geen prei bij de mosselen,dat gaat ten koste van de smaak van de mosselen.Vandaar dit recept echt waar, de zilte smaak van de mosselen komt helemaal tot zijn recht!!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept