Nieuws   Zoeken 

Irene's varkenshaasje a la tante uit Zuid-Afrika
Ingredienten: (2 pers.):
1 flinke varkenshaas naturel
1 dikke plak cheddar of brie
of iedere kaas die je lekker
vindt van ongeveer 1 cm dikte
1 ons ontbijtspek
cocktailprikkertjes
Bereiding:
Snij de varkenshaas in de lengte bijna door. Vul met de kaas die je hebt gekozen. Wikkel het ontbijtspek er omheen en zet dit vast met cocktailprikkertjes. Bakken in de pan en daarna verdelen over twee persone, want door de kaas wordt het vrij machtig; smullen maar! Lekker met gebakken aardappeltjes en sla!
Receptnummer: 9555 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Dit recept at ik voor het eerst van de ''skottelbraai'' in Zuid-Afrika, heerlijk en makkelijk!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept