Nieuws   Zoeken 

Paula's Krokante Kaas-Dobbel-Blokjes
Ingredienten: (4 pers.):
-Stuk kaas +/- 2cm dik
(neem een kaassoort die niet te snel smelt, beetje oudere kaas doet het goed)
-Paneermeel
-1 Ei
-Boter
-Ketchup
Bereiding:
Snij de kaas in vierkantjes van 2 bij 2 cm. Klop het ei los en strooi wat paneermeel op een bord. Haal de kaasblokjes eerst door het ei en dan door het paneermeel, eventueel nog een keer herhalen. Laat de boter smelten in de pan, maar niet bruin worden (vloeibare boter is fijner hierbij). Bak de kaasblokjes snel bruin zodat de kaas niet te veel uitloopt. Als ze bruin zijn op een keukenrolletje uit laten lekken en op het bord wat ketchup erbij serveren. Eet smakelijk!!!
Receptnummer: 9587 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Dit recept ken ik al heel lang, volgens mij komt het zelfs uit een kinder tijdschrift. Maar het is wel lekker s'avonds als borrelhapje! Pas op voor verbrande mondjes, de kaas kan erg warm zijn!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept