Roerei met ham
Ingredienten: (2 pers.):
5 eieren
5 el koffieroom of slagroom
peper en zout
mespuntje paprikapoeder
75 gr. ham (2 dikke plakken)
2 el fijngehakte bieslook
klontje boter of margarine
4 witte of bruine boterhammen
Bereiding:
klop de eieren met de room los. voeg naar smaak peper, zout en paprikapoeder toe. snijd de ham in kleine reepjes en meng ze met de bieslook door de eieren
smelt de boter in een pan met anti-aanbaklaag. schenk het eiermengsel erin en laat het mengsel al roerend met een vork op een laag vuur gaar worden
rooster de boterhammen en verdeel het roerei hierover. garneer evt. met plakjes tomaat en sprietjes bieslook
Receptnummer: 96 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept